test1
  
Nederlag til veteran 3.
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Helge Andersen
Dato: 22-09-2014 11:15:05
Kategori: Veteran, Forside
     

Det er tankevækkende, at der så tidligt på sæsonen er så mange afbud til veteran 1 og 2 at der kun er et par stykker af de oprindeligt udtagne, der var med i Holte på vet. 3 holdet. Det blev heller ikke nemmere for spilleudvalget, at Morten måtte helt ned i bunden af telefonlisten, før han fandt mig til at tage med. Alternativer ville have været, at vi ikke kunne stille fuldt hold.

Hvis ikke interessen for at spille holdkampe blandt de bedste spillere er så stor, at man vil sætte kryds i kalenderen, når eens hold skal spille, er der tilsyneladende kun spillere nok til eet elitehold, og det mest fornuftige vil være at forsøge at få slettet vet 2.

Selve kampen er der ikke meget at berette om. Hvis vi havde stillet med det oprindelige hold, kunne det være blevet en god kamp, men som det gik, vandt vi kun et par sæt, men desværre ingen kampe.

Trods nederlaget var der en fin stemning hele tiden og et hyggeligt samvær efter kampen. Holte havde tabt den første kamp mod Lynge-Uggeløse, så den kamp bliver heller ikke nem at vinde. 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies