test1
  
Referat +50 Elite
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Helge Andersen
Dato: 22-09-2014 11:18:00
Kategori: Veteran, Forside
     

VETERAN +50 ELITE.

 

Søndag den 21 september, tog Humlebæks +50 Elite hold hul på en ny sæson, med det klare mål at bytte sidste års sølv medalje ud med en af guld.

Holdet have ikke mindre end 2 debutanter med, idet de 2 unge piger, Jeanette Birkelyng og Lotte Elsborg, efter mange års tilløb, endelig var blevet udtaget. Resten af holdet bestod af den faste gamle og stabile stab, da klubben har valgt ikke at sælge nogle spillere over sommeren.

Holdet skulle starte på udebane imod Greve, hvor der var noget at revanchere fra sidste år, idet Humlebæk kun vandt med 10-1, og som bekendt jo var årsag til at  humlebæk skuffende måtte nøjes med sølv medalje sidste år.

Efter disciplineret fællesopvarmning, både fysisk og mentalt, var holdet klar til første runde, hvor 1.2.og 3. Mixen skulle i ilden. 1. Mixen med Tina Benzin og Hr. Lillholm gik hurtig, til dels pga Tinas formidable, og for mange modstanders, overaskene gode serv, og til dels den altid fightende Hr. Lillholm.   2. Mixen med Lisbeth La Cour og Høegsberg var på papiret en svær kamp, da fru La Cour aftenen før havde afholdt stort og flot bryllup for datteren Mette og Christian (stort tillykke til dem!) og det var derfor set frem til med spænding om koncentrationen kunne holde dagen derpå. Det kunne den, og parret sejrede på flot vis. 3. Mix var også en af de kampe man var lidt nervøs for inden start, da debutanten Birkelyng jo for første gang skulle vise sit værd. Hun var på dagen sat sammen med den rutinerede Jan Kristensen, som formåede at holde nerverne i ro på debutanten, og sammen kørte de sikkert sejren hjem. Således stod der 3-0 efter første runde.

Dernæst skulle 4. Mix i gang, og her havde bookmakerne på forhånd ikke levnet mange chancer til parret fra Humlebæk. Her havde vi jo den anden debutant Lotte Elsborg sammensat med Hr La Cour, der jo ikke blot aftenen før havde afsat sin datter, men sågar også havde fundet kræfter til at spille på et lavere rangeret hold om formiddagen. Men med 2 storspillende og fightende Humlebækker, hev de på mirakuløst vis sejren hjem i 3 lange sæt.

Første singlen med Hr Pedersen, var en lang og medrivende kamp, der blev vundet i 3 hårde sæt. Det så længe ud til at Pedersen havde helt styr på kampen, men mangel på koncentration,  og kluntet benarbejde, gjorde at kampen måtte i 3 sæt, som han dog vandt på bedre fysisk form. Man skulle tro at den mand kunne lave en Ironman.

Anden singlen derimod blev kørt sikkert hjem af den altid velspillende Bøje Andersen. Der blev ikke givet ved døren, og Hr Andersen vandt med 5 og 6. Andersen udtalte efter kampen at han gav den en ekstra skalle i dag, fordi hans børn var på lægterne.

Således var stillingen nu 6-0, og humøret på holdet var højt og selvtilliden ligeså, og samtlige dame og herre doubler blev kørt sikkert hjem til Humlebæk, der således rundbarberede Greve med 11-0.

På det efterfølgende pressemøde blev holdets Kaptain Lisbeth spurgt om hun nu regner med at hjemføre guldet i år, hvortil hun svare at det stadig er alt for tidligt at gisne om,  og at holdet tager en kamp ad gangen, og så må vi se hvor langt det kan bære. På spørgsmålet om klubben har tænkt sig at købe flere spillere til holdet, inden udgangen af transfer vinduet, svare Kaptajnen at det har man ikke, men at klubben derimod satser på at det store ungdomsarbejde man har gjort de sidste mange år i +40 rækken, forhåbentlig snart vil give afkast. Således vides der at befinde sig 2 unge talenter, der med lidt held ligeledes kunne tænkes at ville blive afprøvet på Elite holdet inden for denne sæson.

Holdet spiller igen Lørdag den 4 oktober kl.12.00 på hjemmebane. Det bliver topopgør, og en utrolig spændende kamp mod sidste års vinder af rækken, Værløse.

Da denne kamp vil give et klart signal om hvor guldet skal placeret i år, er der GRATIS entre til kampen, hvorved Klubben håber på at lægterne bliver fyldte, således at der kan gives maximal støtte til holdet. Kom ned og se og lær af disse top atleter.

 

Carsten. 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies