test1
  
13-0 mod Hørsholm
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Jacob Ryholt Schmidt
Dato: 25-09-2014 08:29:59
Kategori: Senior, Forside
     

PC og Bech


1. holdets kamp mod Hørsholm i anden holdrunde blev til endnu en sejr og dermed et lille skridt tættere på oprykning.

 

Humlebæks 1.hold stillede i stærkeste opstilling, så holdkampen kunne forhåbentlig ikke gå helt galt. Dertil skal lægges, at Hørsholm mangler mange af deres bedste spillere og tabte desuden deres første holdkamp mod Lillerød 12-1.

 

1. og 2. DS blev sæsondebut-sejr i single for Tine Enghave og Christina Lund. Tine Enghave spillede mod Nanna Domdal og vandt sikkert 21-14, 21-10. Christina vandt ligeledes i sikker stil, men udtalte efterfølgende, at hun langt fra var tilfreds med eget spil. Mon ikke det kommer længere henne på sæsonen.

1. og 2. MD blev begge vundet i to sæt. I 2. MD viste Björn Siegemund og Lene Palling igen høj sikkerhed og flot spil, da de kun gav 7 og 15 point væk. Lene noterede efterfølgende med tilfredshed, at hun hverken gav flere eller færre point væk end søsteren Karin, som spillede 1. MD på 2.holdet. Karin påstår dog, at de vandt et af sættene 14 fremfor 15, således at Karin var indbyrdes bedre end Lene, men resultaterne påbadmintonpeople viser noget andet, så det må blive i det uvisse. I 1. MD var Rikke og PC i aktion. Det blev en blandet landhandel, hvor ingen af dem fandt storspillet frem. Især PC var efter kampen ikke tilfreds med egen præstation. Om det var dagsformen eller nerver grundet at Hørsholm er PCs gamle klub er svært at sige, men trods dette blev det til en rimelig sikker sejr.

 

I herresinglerne blev det, selvsagt, også til sejre over hele linjen. Der udspillede sig dog et lille drama i 1. HS og 4. HS. I 1. HS spillede Højlyng mod Christian Lumborg, hvor det ikke begyndte helt optimalt set fra Humlebæks side.       

Alle kender det: nogle dage fungerer spillet bare ikke. Det oplevede Højlyng i HS'en mod Hørsholm. Et tabt første sæt var efterfulgt af et andet sæt, hvor det var meget tæt indtil midten af sættet. Herefter begyndte spillet så småt at fungere, hvilket resulterede i et vundet andet sæt. Til slut vandt han sikkert i tredje sæt. Flot sejre af Højlyng.

4. HS med Thomas Bech var ligeledes en tæt affære. Kampen var i tre sæt, hvor den rutinerede Bech sejrede 21-19 til sidst.

 

2.og 3. HS blev vundet sikkert. Kristian Skov og Peter La Cour spillede begge meget velovervejet. La Cour gav mindst ved dørene, blot 10 og 13 point blev tabt.

Doublerne blev også vundet sikkert, dog med undtagelse af 3. HD som skulle i tre sæt. Bech og La Cour tabte første sæt, men med vilje, god coaching og ikke mindst hujende opbakning fra tilskuere og en engageret PC på tællerstolen, vandt de andet og tredje sæt.

 

Den totale sejr og mange pointmæssige individuelle sejr til trods, mente Rikke ikke at det spillemæssige niveau var højt nok, hvis målet er en længe ventet oprykning til divisionerne. Vi må håbe, at massere af træning og flere holdkampe kan bringe niveauet hen, hvor det skal være.    

 

Fidusen gik denne gang til Peter La Cour for flot spil i HS og i HD.

 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies