test1
  
Sensationelt point til VET2 i +40.
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Helge Andersen
Dato: 01-10-2014 08:25:25
Kategori: Veteran, Forside
     
VET2-holdet i +40 er som bekendt rykket op i den bedste række – Eliterækken. Det er umiddelbart meget stærkere hold, som HBK er oppe imod, så der forventedes ikke nogen pointhøst i grundspillet. MEN mod en normalt meget stærkt besat Holbæk-hold kom så overraskelsen, idet det lykkedes at begrænse nederlaget til 5-6 på hjemmebane en tirsdag aften.
Det bør nævnes, at Holbæk manglede to herrer, så vi førte med 3-0 fra start. Alligevel var det vanskeligt at forestille sig hvor der skulle være muligheder for yderligere gevinst. Anderledes ville Lone/Flemming dog i 3. mixeddouble, hvor det lykkedes at vinde med 23-21 i tredje sæt. Lisbeth/Kristian tabte 20-22 og 19-21 i 2. mixeddouble, og havde chancen for at ryste Holbæk yderligere, men der manglede lige 100 gram til sidst.
Lisbeth/Marianne var ligeledes meget godt med i 1. damedouble, men ellers var der ikke meget HBK-spillerne kunne stille op i de øvrige kampe – på nær 2. herredouble. Efter at have tabt første sæt, så vendte krigslykken, og Niels/Kristian vandt de to sidste sæt, og sikrede dermed Humlebæk et meget overraskende point.
Desuden bestod holdet af Marianne, Majken (debut), Klaus N., Jens og Kim (debut). Kim debuterede ved ikke at spille p.g.a. de to herreafbud, men kunne så deltage i den efterfølgende træning. Lone, Flemming og Kristian fik lige mange stemmer, så der skulle lodtrækning til før rødvinen kunne uddeles.

Kristian Høegsberg


 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies