test1
  
Referat vet 2 +50 mod Værløse
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Helge Andersen
Dato: 02-10-2014 08:33:01
Kategori: Veteran, Forside
     
Kampen var udsat til søndag den 28 september og efter veteranudvalgets sædvanlige flittige brug af telefonen lykkedes det at stille følgende hold; Eva, Jytte, Keldstrøm, Wiboltt, Nielausen, Rønne, Helge og Borkhardt. Ikke alle fandt det nødvendigt at møde op ved hallen men efter lidt orienteringskørsel uden om diverse nedfaldne broer stod vi fuldt hold klar mod Værløse.
 
Værløse havde på baggrund af vores holds fine resultat sidste år valgt at stille i stærkeste opstilling d.v.s deres super + 60 herrer suppleret med et par unge damemodeller. Kampen blev da heller ikke udpræget spændende og indeholdt kun en tre sæts kamp. Vi tabte dog kun 6-2 da det trods alt lykkedes Søren og Peter plus Helge og Jørgen at slå deres anden herredouble.
 
Frokosten var som sædvanlig vældig hyggelig og Værløse tilbød at afholde alle holdene i rækkens sidste holdkamp om fredagen i Værløse med stor fællesspisning bagefter. Personligt synes jeg det lyder som en god ide men det kræver selvfølgelig at nogle skal opgive sin hjemmebane fordel og at man kan stille hold.
 
Tak for fidusen
Borkhardt


 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies