test1
  
Endnu en sejr til Humlebæk senior 1.
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Mette La Cour
Dato: 12-10-2014 22:24:08
Kategori: Senior, Forside
     

Ikke helt så overlegent som sidste holdkamp, men meget tæt på, for kampen mod Holte i tredje runde af sæsonen endte 12-1 til Humlebæk.

Spillerne var som altid oplagte og klar til kamp på udebane i Holte, og der blev bakket godt op omkring hinanden.

Lige op til kampen kunne bekymringerne godt være kommet, da Bech tidligere på ugen måtte melde afbud pga. en skade fra sidste holdkamp og Lene et par dagen inden kampen var faldet i haven og mødte op med krykker for at heppe! Men med to andenholdsspillere, Anders og Mette, blev kampen vundet sikkert alligevel og bekymringerne forsvandt hurtigt igen.

1. mix med PC og Rikke måtte ud i 3 sæt for at hive deres kamp hjem, men ellers blev de resterende vundne kampe klaret i to sæt.

Tine og Mette i de to damesingler må siges at have været ret dominerende i deres kampe hvor der kun blev afgivet 29 point i alt i alle fire sæt.

Holte formåede at stille med 3 stk Skovgaard på deres hold, men vi lagde hurtigt mærke til at det var ingenting mod hvad Humlebæk kunne stille med i denne runde. 60 % af holdet var nemlig gift med hinanden (PC & Christina, Mads & Tine, Rikke & Bjørn) og 30 % var i familie (la Cour), så faktisk var det kun en spiller (Skov), der faldt lidt udenfor.

Fidusen blev denne gang givet til Mette. 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies