test1
  
Tiltrængt sejr til 2.holdet
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Ole Posselt
Dato: 09-11-2014 22:33:29
Kategori: Senior, Forside
     

I fjerde spillerunde mødtes Humlebæk og Værløse i Serie 1.

 

Humlebæk havde brug for en sejr, hvis ikke man skulle for langt ned under nedrykningsstregen, og det så da også lyst ud, da Værløse kun kunne stille med 2 damer, og derfor måtte opgive 3 kampe på forhånd. Humlebæks hold var dog også svækket, da den ellers sikre 1. mixherre Rasmus Lund måtte sidde ude med en skulderskade. I stedet hev man en rutineret Andreas Hagen ind i mixen. 

 

Desværre var der ikke meget at gøre for Humlebæk i 1. mixdouble, og man måtte se sig slået af et skarpt makkerpar fra Værløse. I 2. Mixdouble derimod, viste Christian Holm og Sarah Tougaard sejrsvilje, og hev kampen hjem efter 3 sæt. I første herresingle var Anders La Cour ude i en gyser, hvor Anders til sidst trak det længste strå med cifrene 28-26 i tredje sæt. I 2. Herresingle vandt Ole Posselt  ligeledes efter 3 sæt, dog uden de store strabadser. 

I 3. herresingle var Bjarne Jensen tilbage på banen efter en kortere skadespause, men desværre rakte det ikke til en sejr. Derimod vandt Christoffer Bagger sikkert i fjerde herresingle med 21-19, 21-11. Hermed førte Humlebæk 6-2 før de rene doubler. 

 

I damedoublen måtte Kathrine Løgstrup og Sarah Tougaard desværre se sig slået af et stærkt Værløsepar, men Ole og Anders kunne kort tid efter sikre sig endnu et point på tavlen, da de sikkert vandt deres kamp. 

I 2. herredouble var Christian Holm og Christoffer Bagger blevet parret, og det viste sig at være en fornuftig idé, idet de vandt kampen i sikre 2 sæt. Lige så godt gik det desværre ikke for Andreas Hagen og Bjarne Jensen i 3. herredouble,  da de desværre ikke formåede at vinde kampen.

 

Heldigvis gav det en samlet sejr på 9-4 til Humlebæk, som nu ligger lige omkring op/nedrykningsstregen i tabellen, med samme antal point som både 4 og 5 pladsen. Der er derfor gode muligheder for at rykke op i den gode ende af tabellen, når Humlebæk møder Farum i næste holdrunde d. 15 november.

Klik på nedennævnte link, hvis du vil se alle resultater

http://www.badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2014,4325,1,10,,145300,1150, 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies