test1
  
Smæk til Humlebæks 2. hold
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Ole Buchardt Posselt
Dato: 14-01-2015 12:13:30
Kategori: Senior, Forside
     

I sidste runde af grundspillet i Serie 1, spillede Humlebæks andethold lørdag d. 10/1 på udebane mod Frem Hellebæk. Det så på forhånd ud til at blive en svær kamp for Humlebæk, eftersom Frem Hellebæk efter en god sæson, sidder tung på førstepladsen. Så godt går det ikke for Humlebæk, som ligger til i den tunge ende af tabellen under nedrykningsstregen. Det skulle ikke blive lettere af at Humlebæk måtte hive et par reserver ind i truppen, på grund af afbud. 

 

Ikke desto mindre så det lovende ud i starten af første runde.  

I anden mixdouble vandt Helle Geisler og Christian Steffensen første sæt; ligeledes gjorde Kathrine Løgstrup i 2. Damsingle.  Desværre var der ingen af dem, som formåede at hive sejren hjem, da begge kampe blev tabt efter 3 sæt. 

I første damesingle og første mixdouble, måtte Humlebæk desværre også se sig slået.

 

I første herresingle var Anders La Cour oppe i mod tidligere topspiller Kasper Ødum, og der var heller ikke meget at komme efter, da Anders måtte se sig slået med 8 og 9. 

I de 3 andre herresingler gik det ikke meget bedre, idet alle tre blev vundet af Hellebæk. Dog var Ole Posselt ude i en tæt 3 sæts kamp i 2. herresingle. 

 

I de rene double var der ikke rigtigt nogen som kom tæt på en sejr, dog med undtagelse af første herredouble, hvor Ole og Anders tabte knebent med cifrene 21-16, 22-20.

 

Dermed endte holdkampen med et skuffende 0-13 resultat i Frem Hellebæks favør, hvilket betyder at de slutter på førstepladsen, som ubesejrede i gennem grundspillet.

 

For Humlebæks andethold betyder det, at man må afslutte grundspillet med en 7 plads i tabellen. Det betyder at man kun får 2 point med over til nedrykningsspillet, hvor der skal kæmpes, for at bibeholde pladsen i Serie 1.

 

Fidusbamsen er altid svær at uddele efter et 0-13 nederlag, men præmien gik til Ole Posselt. 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies