test1
  
Tiltrængt point til 2.holdet
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Joakim Lytje Jeppesen
Dato: 02-02-2015 14:32:13
Kategori: Senior, Forside
     

Lørdag den 31. januar skulle Humlebæks 2. hold spille på hjemmebane mod Måløv. Kampen var i nedrykningsspillet hvor Humlebæk kun havde fået 2 point med videre fra grundspillet, så det var derfor en kamp hvor det var vigtigt med point, så Humlebæk kan blive i kampen om at forsætte i serie 1 næste sæson. 

 

Der blev startet ud med mixdoublerne, hvor 1. mixdouble var meget tæt med Bjarne Jensen og Karin Palling, men desværre blev kampen tabt i 2 sæt, hvilket 2. mixdouble ligeledes gjorde med Marianne Nielsen og Jacob Ryholt. 

Damesinglerne var ligeledes meget spændende, hvor Mette la Cour vinder sin 1. damsingle i 3 sæt. Kampen kan godt kaldes lidt af en afklapsning, da første og tredje sæt blev vundet med 21-12 og 21-10. Desværre taber Kathrine Løgstrup sin 2. damsingle, selvom der bliver spillet et brag af en kamp med flot spil fra begge sider af nettet. 

1. herresingle var en meget tæt kamp i 3 sæt, som desværre gik ud til Måløvs favør, på trods af energisk spil fra Ole Posselt. Claus Hansen vinder en flot kamp i 2. herresingle i 3 sæt, og det samme gør Joakim Lytje i en meget intens 4. herresingle i 3 sæt. Desværre gik det ikke Humlebæks vej i 3. herresingle, som blev spillet af Jonas Pedersen. 

 

Med en score på 5-2 efter singlerne og mixdoublerne var det nu op til de rene doubler at hive point hjem til Humlebæk. Damerne gjorde her et meget flot stykke arbejde og vinder begge deres doubler i to sæt.

Det var nu op til herrerne at få vundet de sidste kampe, og skaffet nogle point hjem til Humlebæk. Dette lykkedes også for 1. herredouble, som blev vundet, men det gik desværre ikke lige så godt i 2. og 3. herredouble, som desværre blev tabt. 

 

Under hele kampen var der stor opbakning fra hele hallen, hvor personer fra flere forskellige afdelinger havde mødt op. Isæt 1. holdet ydede en stor opbakning med tilråb og god coaching. Alt i alt endte kampen på 6-7 med Maløv som vindere, men det var en flot præstation af alle spillerne på Humlebæks 2. hold, som tager et point med videre fra kampen. 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies