test1
  
Uheldigt nederlag mod Brøndby
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Ole Posselt
Dato: 09-03-2015 16:04:47
Kategori: Senior, Forside
     

I anden runde af slutspillet var HBK 2 en tur til Brøndby Strand for at spille holdkamp. Det så på forhånd ud til at blive en svær kamp, og det var et reservebesat hold som stillede til start. På grund af en række skader og afbud, måtte man hive fat i et par rutinerede veteraner.

 

Humlebæk kom dog skidt fra start med to tabte mixdoubler, hvor både Henrik Krejlund/Helle Geisler og Christian Steffensen/Tina Benzin måtte se sig slået i 2 sæt. Bedre gik det Mette La Cour i første damesingle, som sikkert vandt sin kamp i 2 sæt. Sarah Tougaard formåede desværre ikke at følge Mettes gode eksempel, og måtte se sig slået i anden damesingle. Herresinglerne blev delt med Humlebæk sejr til Ole Posselt og Klaus Hansen i 1. og 2. herresingle, og nederlag til Bjarne Jensen og Jacob Ryholt i 3. og 4. herresingle.  Dvs. at stillingen var 5-3 i Brøndbys favør, inden de rene doubler. 

Her var der dog ikke meget at komme efter, og det var kun første damedouble med Mette og Helle, som formåede at hive en sejr. Anden damedouble, samt alle tre herredoubler måtte desværre forlade banen som tabere, og det betød et samlet nederlag på 4-9. 

 

Det betyder at Humlebæk placerer sig på 5. pladsen i nedrykningsspillet, og stadig er i fare for nedrykning. Kampens spiller blev Ole Posselt, som kunne tage fidusbamsen med hjem.

  

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies