test1
  
Tiltrængt sejr til HBK 2
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Jacob Ryholt Schmidt
Dato: 09-03-2015 16:02:53
Kategori: Senior, Forside
     

HBK 2 tog i mod Ledøje-Smørum 2 i tredje runde af nedrykningsspillet. Det blev til en tiltrængt sejr! 

 

Vi vandt både 1. og 2. MD, hvor begge var ude i tre sæt. Tonny Lillholm og  Sarah Tougaard havde godt styr på modstanderne i første sæt, hvor modstanderne får bare 9. Dog sneg fejlene sig ind, hvilket gjorde at de måtte ud i tredje sæt. Her blev det til gengæld til en sikker sejr i sidste sæt. Jesper Benzin og Marianne Nielsen var ude i ombolde i andet sæt efter at have tabt første sæt. De var bagud det meste af sættet, men som rutinerede veteraner slog de til da det gjaldt og vandt sættet 22-20. Tredje sæt blev vundet i sikker stil.

Kathrine Løgstrup var i første damesingle lige ved at få sin kamp ud i tre sæt - på trods for en brækket finger! Efter en sløv start i første sæt, var hun lige ved og næsten i andet sæt, hvor hun desværre taber 24-26. I anden damesingle var Emilia Jönsson tilbage efter et højskole ophold det meste af sæsonen. På trods af at hun ikke havde trænet i et godt stykke tid, gik hun ind og vandt i tre sæt mod en ellers velspillende modstander.   

 

Det blev til en sejr i tre ud af de fire herresingler i to sikre sæt. Joakim Lytje måtte desværre se sig slået i tre sæt. Begge damedoubler faldt ikke ud til Humlebæks fordel, men så trådte herrerne for en gangs skyd i karakter, således at alle tre herredoubler blev vundet af humlebæk. Første HD vandt Bjarne Nielsen og Tonny 21/13, 21/13, anden HD med Jacob Ryholt Schmidt og Jesper vandt 21/17, 21/14 og i tredje HD vandt Jonas Pedersen og Joakim 21/10, 21/12.

 

Fidusbamsen gik til Jacob.    

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies