test1
  
Sejr i årets første kamp til HBK 1
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Thomas Bech
Dato: 15-09-2015 09:39:49
Kategori: Senior, Forside
     


 


Lørdag 5. september stod på premier i Danmarksserien for HBK 1, der tog imod Bornholms bedste i Humlebæk Hallen.

Og netop Humlebæk Hallen var ikke alene rammen for kampen - men også genstand for en meget hed debat. Få dage før kampen blev hallen og badmintonklubben bekendt med et forslag fra kommunen om at lukke hallen inden årets udgang. Noget af en uforudset og uvarslet bombe ikke bare under hallen, klubben - men også skolen og lokalsamfundet. Derfor var der bag banerne gang i debatten og utilfredsheden, hvilket dog på banerne blev omsat til en overbevisende indsats.

 

Første runde delte vandene - 2 mixsejre i overlegen stil til HBK og 2 damesingler til Bornholm - lige så sikkert. Christina Lund i 1. ds blev skadet i kampen - og Katrine Løgstrup kæmpede sig bravt igennem sin førsteholdsdebut.

I næste runde skulle forskellen på de to hold dog vise sig. 4 herresingler vundet af HBK 1, alle i sikker stil - og især et glædeligt gensyn med Thomas Holm i 3. hs, En single der viste, at Holm al for tidligt har vænnet sig til mixdouble. Der er mange gode herresingle-år i den mand! (fra en mand, der har en lovende HS karrierer bag sig :))

 

Da 2. damedouble blev scratched pga Christinas skade - kom Bornholm på 3 sejre, men da de fire sidste doubler med Rikke/Lene, Skov/PC, Holm/Bjørn og Ole/Bech alle endte i sikre sejre, endte HBK 1 med en sikker 10-3. En god start på grundspillet og en god måde at vise byrådet, hvor vigtig Humlebæk Hallen er for kommunens skole- og fritidsliv. Som fidusbamse-modtager og medlem af klubben i snart 35 år regner jeg med, at byrådet sørger for en langsigtet plan for idrætten i Humlebæk - fremfor kortsigtede ‘hovsa’ løsninger. Man afgør ikke 47 års halhistorie, 400 menneskers fritidsliv og endnu flere aktive på og omkring skolen - på grund af en budgetfejl i et helt andet kommunalt projekt.

 

Fidusbamse Bech

http://www.badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2015,,,,,192692,1150, 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies