test1
  
Lige ved og næsten
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Thomas Bech Hansen
Dato: 13-03-2016 18:46:07
Kategori: Senior, Forside
     

HBK 2 fik ikke den bedste start på weekendens topopgør i serie 1 slutspillet. Anders med syg mave og Bettina med glasskår i foden satte holdet under pres forud for udekampen mod Frederikssund's bedste.

HBK 2 lå inden kampen i spidsen for nedrykningsspillet med Frederikssund lige efter som bedste hold fra modsatte pulje.

 

Første runde var hurtigt overstået, desværre til Frederikssund’s fordel, der bragte sig foran 3-1. Eneste HBK sejr kom i 1. mix med Helle Geisler og Fidusbamsen.

Anden runde bød på fire meget jævnbyrdige singler. Ole kæmpede sig til sejr i 3 sæt i 1. hs - mens Christoffer ikke kunne fastholde det gode spil i alle 3 sæt og tabte tæt i 2. hs.

Mens Jacob tabte sin 3. hs - vandt Thor generationernes dyst i 4. hs - hvor der kun var 37 års forskel imellem de to sider af nettet :)

 

Damedoublerne blev delt, da Katrine/Lone tabte mens mor og datter Geisler Benzin vandt. Derfor var HBK nede med 4-6 og dermed op til herrerne at sikre point med hjem. 2. hd tabte i 2 sæt mens 3. hd vandt i to. Ole og Fidusbamsen skulle derefter hive 1. hd hjem for at få lidt med hjem. Og det lykkedes med føn og klem…så et godt point til at fastholde en plads i toppen!

 

6-7 nederlag var acceptabelt på udebane, selvom sejren med sikkerhed havde sikret HBK 2.

 

/Fidusbamsen 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies