test1
  
Klubmesterskab for alle ungdomsspillere 10. april 2016
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Mads Aagesen
Dato: 17-03-2016 13:42:47
Kategori: Ungdom, Forside
     


 

Kære alle Ungdomsspillere

Klubmesterskaberne afholdes i år søndag den 10. april 2016 fra kl. 10.00, så reserver allerede nu dagen. Turneringen forventes at være færdig senest kl. 16.00.

Der spilles i følgende rækker: U9, U11, U13, U15, U17 og U19.

Det er gratis at deltage i klubmesterskaberne. Seneste tilmelding er fredag den 1. april. HUSK at melde Jer til inden denne dag. Tilmelding foregår ved at skrive sig på listerne på opslagstavlen i hallen. 

Der vil naturligvis være præmier – både i form af medaljer og tøj samt spilleudstyr. Antallet af præmier i den enkelte række afhænger af antallet af deltagere.

Man sammensætter selv double-par, men er velkommen til at skrive et X som doublemakker, hvis man ikke selv kan finde én. Ungdomsudvalget sætter dem sammen, der har skrevet X-makker.

Vi håber, alle vil bakke op igen i år og deltage, så vi kan få en udfordrende og sjov ”næsten-afslutning” på sæsonen. Det er sjovt at være med både for de øvede og mindre øvede, idet stemningen er god, og det er en fin måde at komme i gang med at spille turnering på, hvis man ikke har prøvet det før. 

 

Slutteligt kan vi med stolthed informere Jer alle om, at vores cheftræner Kasper Ødum, har valgt at fortsætte som træner i næste sæson og derved fortsætte den gode udvikling, som klubben er inde i.

 

MVH

Pia, Mads, Boje og Jens

 

SPØRGSMÅL er velkomne og kan stilles på hbkung@hotmail.com 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies