test1
  
Veteran 7 (50+ 2+6) tabte knebent i Værløse
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: René Villefrance
Dato: 17-03-2016 15:23:24
Kategori: Veteran, Forside
     

Humlebæk´s veteran 7 tog til Værløse onsdag 16-3 for at spille mod Værløse, turen startede fra Humlebæk med at vi ikke kunne finde Peter, (det viste sig at Peter sad og spiste sin velfortjente aftens mad) efter en 10-12 opkald kom Peter til telefonen, kastede sig ud i bilen med ketcher og sko, og teamet tog godt imod Peter i Værløse. Om det var et tegn fra oven eller på anden vis bare en dårlig aften for de fleste på holdet ved jeg ikke men Humlebæk blev sendt hjem med et nederlag på 5-3.

1.og 2. mix blev tabt, surt at Tove og Kurt ikke kunne hive første sæt hjem, så kunne den kamp godt have vendt.

Michael og Bjarne tabte knebent til to koryfæer Fuursted/Andersen, mens Peter og undertegnede vandt vores kamp.

Morten og Kurt havde det svært og måtte se sig slået i deres kamp, jeg fik lejlighed til at se tøserne spille deres DD og hvis der fandtes  alders-fradrag i Badminton så havde det været en walk-over, sikken en fight damerne havde, godt at se på. Desværre tabte Humlebæks  Damer, Tove/ Hanne, men sgu godt kæmpet mod ”teenagepigerne” fra Værløse.

Bjarne og Michael fik snøret skoene rigtigt og vandt deres HD, og med lidt taktisk snilde og overblik vandt Peter og undertegnede i to sæt over koryfæerne Fuursted/ Andersen.

Piger og drenge, om det skyldes min rolle som debutant ved jeg ikke men tak for ” fidusen” og tak for jeres meget fine modtagelse af mig i HBK, fornøjelsen er helt på min side og så længe knæet holder og jeg kan smage forskel på øl og vand så slipper I ikke for selskabet.

Skål og stor hilsen

René Villefrance  

http://www.badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2015,,,,,201855,1150,

  

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies