test1
  
Motionist sæson 2015/2016
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Jesper Erland Jensen
Dato: 28-04-2016 09:44:58
Kategori: Motionist, Forside
     
Kære Motionistspillere.

Da nu sæsonen 15/16 er ved at være slut, vores sidste træning er i dag, var det på tide at skrive et lille stykke på vores hjemmeside, om hvordan det er gået med jer i år.

Gennem hele sæsonen har der været et gennemsnit til træning på ca. 14 hver gang, hvilket jeg synes er ganske flot, (men der er stadig plads til flere), og jeg må sige at jeg har nydt hvert minut af at være i selskab med jer i hallen, det er fantastisk at se jer knokle rundt i hele to timer med opvarmning, slagøvelser, to til tre spillerunder og til sidst fem minutters bevægelses øvelse (selv jeg kunne blive træt af så meget).

Hele efteråret frem til jul trænede vi jo fra kl.20.00-22.00 fint nok, men efter jul fik vi tid fra kl.19.00-21.00 (fordi tiden fra 19-20 ikke var udlejet), hvilket jeg synes har været rigtigt godt, mest p.g.a. at man så ikke kom så sent hjem, men endnu mere vigtigt synes jeg, at vi kan sidde sammen bagefter og hygge os med en øl eller vand i cafeen, og snakke om alt muligt andet end lige badminton, det har jeg virkeligt nydt meget.

Vi har jo igen i år haft et hold men i turneringen, de har spillet hele 10 kampe og vandt 9 ud af de 10 kampe og sluttede med at vinde rækken hvilket jeg synes var virkelig flot, et stort TILLYKKE til jer på holdet skal der lyde herfra, så det vil altså sige at I skal rykke en række op til næste år, og det må I så tage i stiv arm, selvom det nok bliver noget vanskeligere end i år?

Jeg vil gerne takke Jesper for et godt samarbejde gennem hele sæsonen, ved træning, kamp og hyggetimer i hallen og til udekampe.
Til sidst vil jeg takke jer alle for en god sæson, og håber at alle møder op igen når udvalget igen indkalder til træning til efteråret, om det bliver mig der skal træne jer vides på nuværende tidspunkt ikke, det er jo altid op til den nye bestyrelse at vedtage, men jeg håber vi ses.

PS. Når den nye sæson går igang, var det måske en god ide´ at lokke nogle damer (der har prøvet at spille før) med til træningen, da vi jo ikke er mere et par stykker, så se at komme igang?

Endnu engang til alle, tusind tak for denne sæson.

Mvh.
Morten.


 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies