test1
  
+40 mesterhold fik uventet point mod Tuse Næs 1.
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Kristian Høegsberg
Dato: 07-03-2017 23:38:22
Kategori: Veteran, Forside
     

I oprykningsslutspillet til eliterækken mødte Humlebæks 2. hold i mesterrækken i +40 Tuse Næs 1 på hjemmebane. Her forventede de fleste – også spillerne selv – et nederlag af de større. Vores kampråb ”fire pinde” antydede at fire enkeltsejre til Humlebæk var særdeles optimistisk.

Efter de fire mixeddoubler lykkedes det lige netop at få en enkelt sejr, hvor Lisbeth la Cour og Kristian Høegsberg vandt med 21/19 i tredje sæt.

Efter en lang og sej 3. sætskamp vandt Jesper Jacobsen tæt i 2. herresingle, hvor Jens Honoré fik noteret et sjældent nederlag. Så havde vi halvdelen af ”fire pinde”.

Damedoublerne blev også delt idet Lisbeth la Cour og Lone Odgaard vandt i to tætte sæt i 2. damedouble. Marianne Nielsen og Lotte Elsborg tabte i tre sæt, hvorefter vi var oppe på ”tre pinde”.

I herredoublerne var Humlebæk tæt på at hjemtage alle tre kampe. Tonny Lillholm og Jens Honoré vandt i to sæt i 1. herredouble, Rene Villefrance og Jesper Jacobsen vandt i to sæt i 2. herredouble, hvorimod Lars la Cour og Kristian Høegsberg tabte 14/21, 24/22, 19/21.

Alt i alt en stor overraskelse at Humlebæk kun tabte 6-5 og dermed opnåede 1 point.

I kampen om fidusen fik Lisbeth og Kristian lige mange stemmer. Holdlederen tildelte herefter fidusen til reserven Kristian.

Kristian Høegsberg

Klik her hvis du vil se holdsedlen med de enkelte resultater. 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies