test1
  
Humlebæk blev sjællandsmestre og fik guld til halsen.
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Jens Leth-Jørgensen
Dato: 28-03-2017 14:56:37
Kategori: Veteran, Forside
     

Humlebæk blev sjællandsmestre og fik guld til halsen.

Humlebæks veteran 40C hold vandt i suverænt stil sin pulje og rejste i søndags sydpå til Havdrup for at spille den afgørende kamp om sjællandsmesterskabet mod vinderen af 40C sydpuljen, Hulby GF. Hulby så på papiret stærke ud, da også de havde vundet deres pulje overbevisende.

Humlebæks 40C team var på søndagen velforberedte, mødte med det komplette team og i god tid. Kaptajn Keldstrøm lagde en slagplan for matcherne og gav gode tips til skridsikre sko på en lidt fedtet overflade, så vi var fit for fight og tændte.

Det udmøntede sig i sikre sejre i mixdoublerne, damedoublerne, men også et par 3-sættere i herredoublerne med ægte sved på panden, da Hulby’s bedste herre efterhånden var blevet varm og forsøgte at sætte grus i vores sejrsmaskine. Humlebæk kunne lugte guldet – der var ingen slinger i valsen – vi vandt kampen om Sjælland med 9-0. 

Vi modtog stolt guldmedaljerne, der blevet taget fotos og vi fik en lille én på klubbens regning – det er jo ikke hver dag man kan kalde sig sjællandsmester. Den venlige kamplederdame fra Havdrup havde ikke medaljer nok til os og sender to guldmedaljer til Humlebækhallen. Hold lige øje med posten.

Holdet bestod af: Ulla R Jørgensen, Jette Luna, Annemarie Lund, Henrik Wiboltt, Peter Rønne, Jens Leth-Jørgensen, Jan Kidholm Christensen, Stig Zander og kaptajn Jørgen Kjeldstrøm

Jens Leth-Jørgensen

Klik her  hvis du vil se holdsedlen med de enkelte resultater (når den er indberettet)

  

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies