test1
  
Sommerløb og sommercykling er slut for i år
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 08-08-2017 14:11:10
Kategori: Forside
     

Sommertræningen er nu slut. Mange af klubbens medlemmer har igen i år holdt formen vedlige ved at deltage i klubbens forskellige sommeraktiviteter. Hver mandag og onsdag fra 10. maj - 31. juli er medlemmer i alle aldersklasser (fra ungdom, senior, veteran og motionist afdelingerne) trofast mødt op ved Humlebækhallen til en god times løbetræning eller pedalgymnastik. Det blev i år til 24 aftener, hvor i alt 28 af klubbens medlemmer har deltaget, enten i løb eller på cykel.

Løbere har kunnet vælge mellem en kort tur (6-6.5 km), en mellem tur (ca. 7.5 km) eller den lange tur på ca. 9 km indenfor tidsrammen på ca. 1 time.

Pedaltramperne har typisk kørt en tur på 15-20 km indenfor tidsrammen på ca. 1 time.

Traditionen tro (vist nok i mere end 30 år) er der blevet uddelt bluser til de flittige. I år blev der uddelt 16 hvide bluser (for 10 gange) og 9 gule bluser til de flittigste (17 eller flere gange). En af løberne (Bjarne) deltog alle 24 gange.

Tak til Michael Bøje og Andreas, som har ledet løbeaktiviteten denne sommer samt til Inge, som er trådt til, hvis Michael og Andreas har været forhindret i at komme.

Sluttelig en STOR tak til Inge for igen i år at have har sørget for bluser til de flittige, sodavand til de tørstige og for at holde styr på hvem, der deltager i træningen.


Bjarne og Lars blev i år de første, som blev belønnet med gule bluser. Men 7 andre flittige deltagere opnåede senere den eftertragtede bluse. 

Den sidste aften var der uddeling af restbeholdningen af kasketter.
 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies