test1
  
Tak til motionistspillerne
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Morten Wichmann
Dato: 08-05-2018 21:59:07
Kategori: Motionist, Forside
     

Sæsonen 17/18 er nu slut, så derfor er det tid at skrive et par ord på hjemmesiden, og fortælle om hvordan det er gået i år.

Der har igen været pænt mange til træningen, hvilket har glædet mig og klubben meget, et gennemsnit på 17,7 pr.gang er virkelig flot, og jeg er glad hver gang jeg skal ned og træne med jer, og det er dejligt at se alle giver den hele armen i hele 2 timer.

2 hold har vi haft med i turneringen, et herrehold og et med 2 damer + 4 herrer, begge hold har gjort det fint gennem hele turneringen, resultatet blev at herreholdet sluttede på en flot2.plads ud af 6 hold,mens holdet med 2 damer og 4 herrer sluttede på en fornem 6.plads ud af 11 hold. Begge hold ønskes et stort TILLYKKE med resultatet.

Så vil jeg gerne sige tak til alle som deltog d.19/4 til vores afslutning med spil, spisning og hygge i ca.1½ time ( Ialt 20 stk.).Her blev årets motionistspillere hyldet, det blev på damesiden Nang, mens på herresiden blev det Richard og begge modtog en god flaske vinJeg vil også gerne sige tusind tak for det fine kort og flottegavekort til Humlebæk Sport jeg fik i gave fra alle spillerne, det blev jeg rigtig glad for.

Til sidst vil jeg gerne takke Jesper for et godt samarbejde igennem hele denne sæson, håber at alle må få en god sommer ( og I husker at holde jer i god form ) og at vi ses igen til vores første trænings aften i starten af september.

Mvh Morten Wichmann 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies