test1
  
Foreningsprisen 2018
Klub: Humlebæk Badminton Klub
Publiceret af: Michael Christian Bentzen
Dato: 29-11-2018 18:28:19
Kategori: Forside
     

Hvert år byder på flotte sportsresultater i kommunens foreningsliv, og det hele er resultatet af et stort frivilligt engagement hos trænere, bestyrelsesmedlemmer og de forældre, der henter og bringer børnene til stævner og træning.

Det blev traditionen tro hædret i rådhuskælderen med en årlig Fritidsreception, og den fandt sted onsdag aften. På vegne af Humlebæk Badminton Klub modtog Henrik Palling prisen som årets forening.

Inden da havde Bo Hilsted (S), formand for Fritids- og Idrætsudvalget, motiveret valget med disse ord:

- Årets Foreningspris går i år til en forening, der har sine rødder helt tilbage til starten i 1937. Den gang holdt foreningen til på 1. salen på Sletten kro og bestod af bare en håndfuld medlemmer. Siden er sket en stor udvikling og i dag er klubben på 324 medlemmer, hvoraf de 150 er ungdomsspillere, fortalte Bo Hilsted (S) og fortsatte:

- Den helt store succes har dog været klubbens satsning på børn i 1.-4. klasse. Det har givet 64 nye medlemmer. Særligt denne indsats ligger til grund for valget af Humlebæk Badminton Klub som årets forening. Klubben henter børnene på skolen, når klokken ringer ud. Så leger og spiller man badminton i en times tid og går så i cafeteriet i Humlebæk Hallen og hygger. 

 

Her finder du os

Humlebæk Badminton Klub
Gl. Strandvej 130 B
3050 Humlebæk
Tlf: 49 19 05 80
Cookies